30 Ogos 2019

Hi...

Rasanya macam banyak nak citer kat blog.

Banyak nak luahkan kat blog since rasa mcm susah nak luah kat kawan-kawan yang terapat...

Tapi tu lah..skang ni 1st step nak re-create balik the memories.

kena edit balik apa yang boleh apa yang tak boleh berada kat blog ni ..kena ikut kesesuaian umur dan saiz Ahkak skang ni..

Skang ni ahkak ke Akka ke Kaka eh?

Eh, mana pegi blogger2 lama eh?


0 termakan hasutan:

heartbeat.com