Kemaafan yang terindah gittueww

Jam 7.10am lokasi dari p17 nak menghampiri simpang p16.

Sebuah Axia hijau masuk terus ke kiri walau laluan dia dah tamat hampir masuk laluan kami.

Laki akka hon panjang.

Axia hijau tetiba signal kanan(walau xde laluan berenti)





Laki akka lalu tepi nampak axia turunkan tingkap, laki akka pun turunkan tingkap. Akka cuak. Kalu laki akka bertumbuk teruk gak mcm mana akka nak tag team. Arini pakai kain ketat. Tak bole nak buka kuda2 luas luas.



Axia tu pun jerit : minta maaf laaaa... (jerit ngan kerut kening ni tau)

Laki akka : sape yang minta maaf? (Pun jerit)



Akka ni nak tarik2 lengan laki akka. Dibuatnya derang kuar keta ajak bertumbuk padah gak ni. Bebudak ada kat blakang kang tengok sisi gelap dedi derang



Axia itu : Saya la. Saya la minta maaf.. (jerit juga. Muka siyes ni)

Laki akka. : haaa kalu gitu Sila la jalan (pun jerit)



Bengong dedua. Yang minta maaf dengan yg memaafkan pun dua dia macam nak bergaduh 不不不不不

Baby Zulaikha Heroin Bongsu Kak Geli


Hi. Perkenalkan anak bongsu Kak dan Abam Geli. 

Si Zara Zulaikha heroin namanya.
Alhamdulillah. Sekarang dah 3 tahun. Sangat-sangat kreatif. Sangat-sangat menduga kesabaran mami dedi. Dan juga kami punya buah hati..Panjang akal anak dara Ahkak  ni. 


Seperti yang ibu-ibu dan apak apak alami sekarang ni, dengan macam macam penyakit sementara nak tunggu anak membesar ni, kami pun tak terlepas dari segala mala dugaan kesihatan anak kecil ni.  Maybe antibodi Baby Kha ni kurang, atau pun keadaan sekeliling yang buat anak anak tangkap segala mala penyakit dengan mudah....

Apa apa pun kami, Kak dan Abam Geli mohon untuk readers sama sama mendoakan kesihatan untuk Baby Kha ni.

Terima kasih yalls


30 Ogos 2019

Hi...

Rasanya macam banyak nak citer kat blog.

Banyak nak luahkan kat blog since rasa mcm susah nak luah kat kawan-kawan yang terapat...

Tapi tu lah..skang ni 1st step nak re-create balik the memories.

kena edit balik apa yang boleh apa yang tak boleh berada kat blog ni ..kena ikut kesesuaian umur dan saiz Ahkak skang ni..

Skang ni ahkak ke Akka ke Kaka eh?

Eh, mana pegi blogger2 lama eh?